Corona Maatregelen

#UPDATE 28 september #  *

Bericht van de CvW

Net binnen gekregen .ter informatie…
Geachte besturen,
Na raadpleging van de website van de rijksoverheid en de persconferentie van premier Rutte hebben wij het volgende mogen vernemen:
Met ingang van morgenavond 29 september om 18.00 uur gaan de nieuwe coronamaatregelen in en die zijn geldig tot 20 oktober.
Wedstrijden moeten plaatsvinden zonder publiek en de kantines moeten dicht blijven. De veiligheidsregio’s van elke regio bepalen per locatie het maximum aantal bezoekers van sportgelegenheden.
Wij hebben in de bovengenoemde periode de clubkampioenschappen, een ren in Geldrop op 18 oktober en een coursing in Een op 17/18 oktober. De coursing in Spaarndam van 4 oktober is al afgelast.
Aangezien het ook voor ons onduidelijk is wat elke veiligheidsregio gaat beslissen over het maximaal aantal personen buiten kunnen wij ook niet zeggen dat in deze periode alles afgelast moet worden en wij kunnen dan ook alleen maar adviseren om bij uw gemeente en veiligheidsregio te informeren of u een wedstrijd mag organiseren. Trainen zal wel mogelijk zijn mits u er voor zorgt dat er niet te veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn maar ook dan zal de kantine gesloten moeten zijn.
Het blijft een lastig probleem en we zien het somber in voor de rest van het jaar maar we hopen wel dat deze pandemie snel onder controle zal zijn en dan voorgoed zal verdwijnen zodat wij onze hobby weer kunnen beleven.
Met vriendelijke groet
Namens de CvW

 

 

Klik op het plaatje