Home


U bent hier op de onöfficiële website van baanrecords op
de Nederlandse Windhondenrenbanen.

Ik Edwin Kasteleijns hou op deze website de baanrecords bij gelopen op de windhondenrenbanen in Nederland. Ik doe dit volledig op vrijwillige basis en heb geen enkele binding met welke renbaan of hondeneigenaar dan ook.

Een baanrecord wordt alleen erkend als de tijd in wedstrijdverband is gelopen en als er sprake is van elektronische tijdwaarneming.

Wordt een baanrecord met minder dan 3 honden gelopen is het geen officieel record en zal dus niet vermeld worden.  Ziet u een aanpassing dan hoor ik dat graag even. Vermeld u er dan ook bij welke baan het betreft de hond en de tijd van het nieuwe baanrecord. Nadat ik een officiële bevestiging heb gekregen over een nieuw recent baanrecord zal ik de aanpassing aanbrengen.


Ik wil iedereen bedanken voor het doorgeven van een nieuw baanrecord. In het speciaal Pieter Versluis en Hermien Kok   die mij ondersteunen om de website zo actueel mogelijk te houden.
Komt u dus een foutje tegen op de website of is er een nieuw baanrecord gelopen kan u mij dat doorgeven op de   kontakpagina.